Anadolu ve Fen Lisesinde Üniversite Tanıtım Fuarı – Nisan 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Kariyer Merkezi tarafından planlanan üniversite tanıtım fuarı etkinliği 19 Nisan Cuma günü 11 üniversitenin katılımı ile okulumuzda düzenlendi. Fuar öncesi 10, 11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz ile İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Müdürü İlkay Doğru ve Çağrı Merkezi Bölüm Müdürü Serkan Süzgün tarafından “Gelecek Ne Getirecek” konulu bir seminer gerçekleştirildi. Mesleklerin gelişimi, işverenlerin işe alım aşamalarında dikkat ettiği hususlar, meslek seçiminde kendini tanımanın önemi gibi konuların üzerinde durulan seminer sonrası tüm öğrencilerimiz fuar alanına alınarak üniversitelerin açtıkları stantları dolaştılar. Üniversitelerin eğitim olanakları, burs koşulları, öğrencilere sağladıkları akademik ve sosyal imkânlar gibi konular hakkında üniversitelerden gelen yetkililerden bire bir bilgi almak suretiyle üniversiteleri tanıma fırsatını yakaladılar.

Tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin katılım gösterdiği üniversite tanıtım fuarımız keyifli ve verimli bir şekilde sona erdi.