Anaokulunda 23 Nisan Çocuk Şenliği ve “Paylaşmak Güzeldir” Projesi – Nisan 2019

Ülkemizin mimarı Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, tüm yurtta olduğu gibi ALKEV Özel Anaokulumuzda da, öncelikle çocukların bayramın anlamını hissedeceği faaliyetler, aynı zamanda zihninde bayram ile ilgili özel anılar bırakacak kutlamalar yapılır.

Bu yıl şenliğimizin anlamını artıran bir sosyal sorumluluk etkinliği dâhil ederek, öğrencilere paylaşmanın mutluluğunu yaşatmak amacı ile ‘PAYLAŞMAK GÜZELDİR’ projesini gerçekleştirdik. Bu vesile ile Okul müdürümüz Hazan KAYA, Okul Aile Birliği üyelerimiz ve sınıf temsilci velilerimiz ile Adnan Kahveci İlkokulunu ziyaret ederek, okulun anaokulu öğrencilerini 19 Nisan Cuma günü şenlik kutlamamıza davet ettiler.

Sabah saatlerinde 23 Nisan şarkıları ile başlayan bayram coşkumuz, bayram programının ardından eğlenceli istasyon oyunları ile devam etti. Etkinlik sonunda öğrencilerimize bayram hediyeleri dağıtıldı. Kardeş okulumuzla birlikte geçirdiğimiz bayram kutlamamız, paylaşmanın heyecanı, mutluluğu ve gururu ile sonlandı.

Bugün bizlere bu duyguları yaşatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.