Aslı Der, 5. ve 6. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu – Aralık 2017

“Okuma ihtiyacı barut gibidir, bir kere tutuşunca artık sönmez.” Victor Hugo’nun sözünden yola çıkan ALKEV Okulları öğrencileri, kitap okumanın değerini, gerçekleştirilen yazar etkinlikleriyle pekiştirmeye devam ediyor.

Fantastik kitaplarıyla çocuk edebiyatımıza güçlü bir soluk kazandıran, verimini gençlik edebiyatında da başarıyla sürdüren çok ödüllü yazar Aslı Der, Türkçe Zümresinin düzenlediği etkinlikle 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle buluştu.
Yazarımız, çağdaş edebiyatın ve barış felsefesinin çocukluk ve ilk gençlikte sağlayacağı kazanımları, yazarlık deneyimlerini merakla kendini bekleyen küçük okurlarıyla paylaştı. Öğrencilerimizin bitmeyen sorularına tek tek yanıtlar veren Aslı Der, kitap imzalama sürecinde de öğrencilerimizle ayrı ayrı ilgilendi.