“Bekle Bizi İstanbul” Projesi – Haziran 2022

ALKEV Özel Okulları proje haftasında gerçekleştirdiğimiz “Bekle Bizi İstanbul” projesinde; İstanbul’un tarihi, kültürel ve sanatsal mekânlarına rehberlerimiz eşliğinde yaptığımız gezilerde, edindiğimiz bilgiler ve yaşadığımız deneyimler bizler için çok değerliydi. İstanbul’un sahip olduğu tarihi doku içerisinde yaptığımız bu yolculuk, eğitici olduğu kadar keyifliydi de. Gezi rotamız üzerinde belirlenen özel mekânlarda yediğimiz lezzetlerin tadı ise halen damağımızda. Ve son gün; bu büyülü yolculuktan aldığımız ilham ile yüzyıllardır birçok farklı kültüre ev sahipliği yapmış İstanbul’un gurme lezzetlerini, okuldaki atölyemizde hazırladık. Misafirlerimiz için yaptığımız sunumlarımız en tatlı final oldu.