“Bütün Ümidim Gençliktedir.” – Mayıs 2019

Özel ALKEV Anadolu ve Fen Lisesinde bu yıl ilk defa okul müdürü ve müdür yardımcıları görevlerini, konumlarını bir günlüğüne gençlere emanet ettiler.

20 Mayıs Pazartesi günü yapılan zümre başkanları toplantısını okul müdürü adına okul meclis başkanı Necati Oğultan Büyükşengün yönetti. Lisede tüm gün boyunca okul müdürünün ve müdür yardımcılarının odalarında idareci olarak öğrenciler yer aldı. Toplantılar yaparak, karşılaştıkları sorunlara çözümler üreterek, öğrencilerle iletişim halinde olarak bir okul gününü idareci unvanıyla geçirdiler.

Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet ederek bütün ümidinin gençlikte olduğunu dile getirmiştir. ALKEV ailesi olarak bizler de Türk gençliğine inanıyor, güveniyor ve çalışkanlıklarıyla, heyecanlarıyla ülkemizi hak ettiği konumlara getireceklerini biliyoruz!