EKO-Okullar Çalışmaları Kapsamında “Yaşama Hakkına Saygı“ Yürüyüşü – Mayıs 2019

ALKEV Özel Anaokulu birçok ülkede uygulanan “EKO OKULLAR” programına dahil olan “Yeşil Bayraklı“ bir okuldur. Öğrencilerimizi bu konuda sürekli bilinçlendiriyor, çevreci bir okul olarak iki yılda bir bayrağımızı yeniliyoruz. Eko Okul çalışmaları kapsamında bu yıl “Biyo-çeşitlilik” konusu ile ilgili çalışmalar yaptık. Yaşadığımız dünyayı birlikte paylaştığımız hayvan ve bitkilerin önemi üzerinde durduk. Nesli tükenen hayvan ve bitkileri ve bu tükenmenin nedenlerini araştırdık. Bunlarla ilgili alınabilecek önlemleri ve üzerimize düşen sorumlulukları konuştuk. 28 Mayıs 2019 Salı günü ise ALKEV Özel Okulları kampüsü içinde velilerimize, okul öğrencilerine, personele yönelik “YAŞAMA HAKKINA SAYGI”, ”SEVGİ DOĞADAN GELİR”, ”CANLILARI KORUYALIM, MUTLU GELECEK SAĞLAYALIM” vb. sloganlarla eylem yürüyüşümüzü gerçekleştirerek sesimizi çevremize duyurmaya çalıştık.