Güvenli Yaşam Akademisi – Aralık 2023

Öğrencilerimizin sadece akademik değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal açıdan da güçlü bireyler olarak yetiştirmesini hedefliyoruz. Bu kapsamda ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak hazırlık sınıflarımız ile “Güvenli Yaşam Akademisi” isimli atölye çalışmamızı gerçekleştirdik.

Atölyemiz boyunca öğrencilerimiz; kişisel sınırların nasıl çizilebileceği ve başkalarının sınırlarına saygı göstermenin öneminin yanında sağlıklı ilişkiler kurabilme, sanal ve gerçek dünyada mahremiyet gibi konularda da kendi farkındalıklarını arttıracak sorgulamalarda bulundular. Öğrencilerimizin de aktif katılımları ile birlikte ‘’Güvenli Yaşam Akademisi’’ atölye çalışmamızı başarı ile tamamladık.