Hazırlık Sınıfı Oryantasyon Programı – Ağustos 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Hazırlık Sınıflarımız 2023-2024 eğitim-öğretim yılına oryantasyon programı ile başladı.

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi ailesine katılan hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ile 29 Ağustos Salı günü oryantasyon etkinliğimizi gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Sayın Elif Durukan’ın “Hoş geldiniz!” mesajı ile başlayan oryantasyon etkinliğimiz, okulumuzun bahçesinde oynanan tanışma oyunları ve ardından lider öğrencilerimiz eşliğinde gerçekleşen kampüs turu ile devam etti. 11.sınıflarımızın liderlik ettiği oryantasyon etkinliklerimizin bitiminde hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri eşliğinde girecekleri derslere dair ön bilgiler almak üzere dersliklerine geçtiler.

Öğrencilerimiz; iletişim- takım oyunları, okul turu ve sınıf öğretmeni ile tanışma dersi olmak üzere üç aşamada oryantasyon programını tamamlayarak eğlenceli ve verimli bir gün geçirdiler.

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimize tekrar ‘’Aramıza hoş geldiniz!” diyoruz.

Video için tıklayınız.