IB Okulları Müdürleri ve Koordinatörleri Toplantısı – Ekim 2018

IB Okulları Müdürleri ve Koordinatörleri Toplantısı, ALKEV Özel Anadolu Lisesi’nde Gerçekleşti

ALKEV Özel Anadolu Lisesi, 2018-2019 Akademik Yılı’nın ilk Türkiye IB Okulları Müdürleri ve Koordinatörleri Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Bir IB (Uluslararası Bakalorya) Dünya Okulu olarak, ülkemizin farklı yerlerinden gelen 100’e yakın sayıda IB okulunun idarecilerini ve IB koordinatörlerini okulumuzda ağırladık.  ALKEV Okulları IBDP Koordinatörü Seda ÇAKIR’ın toplantı açılışını yapmasının ardından, ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Elif DURUKAN, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Türkiye Özel Okullar Birliği Akademik Danışmanı Dr. Jale Onur ve Türkiye IB Okulları Temsilcisi Mine Erim’in önderliğinde devam eden ortak toplantı sonrasında, eş zamanlı olarak DP, MYP ve PYP toplantıları yapıldı.

Türkiye’de Uluslararası Bakalorya programını uygulayan okulların koordinatörleri ve müdürlerinin katıldığı ve belirli aralıklarla gerçekleşen bu toplantılar, programın değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve okullar arası bilgi paylaşımının gerçekleştirilmesi için ortak bir platform oluşturmaktadır. Bu amaç doğrultusunda bir araya geldiğimiz tüm misafirlerimize katılımları ve değerli paylaşımları teşekkürlerimizi sunarız.