İlk ve Ortaokul Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimleri – Ekim 2021

ALKEV Özel İlk ve Ortaokulumuzda yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilinci, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, demokratik bir toplum düzeninin oluşturulması ve yaşatılması amacıyla öğrenci meclisi başkanlık seçimlerimizi gerçekleştirdik. Bu yıl da seçme ve seçilme haklarını kullanan tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve destek personelimiz bu seçim sürecini başarıyla yürütmüşlerdir. ALKEV Özel İlk ve Ortaokulumuzda ayrı ayrı gerçekleştirmiş olduğumuz öğrenci meclisi başkanlık seçimlerinin sonuçlarını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimizde açıklayacağız.

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.