Lise Oryantasyon, Geleneksel Kahvaltı ve Etkinlikler – Eylül 2017

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz 2017-2018 eğitim öğretin yılına 11 Eylül 2017 günü ilk adımlarını attı. Lise öğrencilerimizin birbirlerini daha yakından tanımalarının, uzun yıllar boyunca sürecek lise hayatlarında daha güçlü ilişkiler kurabilmelerinin ilk tohumları 15 Eylül Cuma günü gerçekleştirdiğimiz geleneksel kahvaltımız ve ardından onlar için özel olarak organize edilen etkinliklerle birlikte serpilmiş oldu.

Kahvaltının ardından öğrencilerimiz, açık havada etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler. Grup çalışması, problem çözme, iş birliği yapma ve bireysel yetkinliklerini sergileme fırsatı buldukları etkinliklerle sıcak bir atmosferde birlikte zaman geçirdiler. Etkinlikler sonunda kendileri için hazırlanan “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılından Beklentilerim” panosuna temennilerini yazdılar. Programda emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür eder, yeni eğitim-öğretim yılının, ALKEV ailesine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.