Lisede Demokrasi Meydanı – Ekim 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesinde Demokrasi Meydanı: Başkan Adayları Öğrencilerle Buluştu

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, demokratik süreçlerin en güzel yönlerinin sergilendiği, geleneksel ‘’Demokrasi Meydanı’’ etkinliğinde bir araya geldi. Bu yıl okulumuzun konferans salonunda üç farklı oturumda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde Öğrenci Birliği Başkanı Adaylarımız, okulumuz için hayata geçirmek istedikleri projelerini ve hedeflerini arkadaşlarına aktararak adaylıkları ile ilgili merak edilen soruları yanıtladılar.

Öğrencilerimizin merak ettikleri sorulara cevap bulabildiği, başkan adayları hakkında detaylı bilgiler edindiği etkinliğimizde demokratik değerlerin okul kültürümüzdeki önemi bir kere daha vurgulanmış oldu.

Video için tıklayınız.