“Lisede Yaşam” Etkinliği – Mart 2024

27 Şubat 2024’te ALKEV Özel Ortaokulunda öğrenim gören 8.sınıf öğrencilerimize ve 2 Mart 2024 Cumartesi günü de 8. sınıf öğrencilerimizin velilerine “Lisede Yaşam” etkinliği düzenlendi. ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisemizin tüm akademik süreçleri, ulusal ve uluslararası programlarımız, yurt dışı üniversite danışmanlığımızın süreçleri, yabancı dil programlarımız, kulüplerimiz hakkında bilgilendirmeler gerçekleştirildi. Öğrenci ve velilerimiz, atölye çalışmalarında süreci yaşayan lise öğrencilerimizin lise yaşantılarındaki deneyimlere şahit oldular, “Lisede Yaşam”ı bir de onlardan dinlediler. Sıcak bir atmosfer içinde gerçekleştirdiğimiz bu keyifli paylaşım günü için ortaokul öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.