“Liseye Merhaba” – Haziran 2018

2017-2018 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayarak liseye adım atan ALKEV Özel Ortaokulunun 8.sınıf öğrencileri, 5 Haziran 2018 Salı günü okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz şenlik ile “Liseye Merhaba” dediler. Velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte güzel anılarımız arasına giren çok keyifli bir akşam yaşadık. Düşünen, üreten, öz güvenli, pırıl pırıl gençlerin liseye adım atışlarının mutluluğu, gururu ile öğrencilerimizi yeni yaşantılarına uğurladık.

Yaprak yaprak geliştiniz gözlerimizin önünde
Ve her biriniz ALKEV’de ölümsüz bir mevsim oldunuz…

ALKEV Özel Ortaokulundan liseye adım atan, güzel bir dünya için çalışmaya devam edecek sevgili öğrencilerimiz; şimdi nice anılar ve güzel duygular eşliğinde umutla, heyecanla yaşamlarına anlam katmaya devam edecekler. Yarının dünyasını kuracak sevgili öğrencilerimizin yolları açık, her şey gönüllerince olsun.