Mun Kulübü Öğrencilerimiz MedmunTR Konferansında Ödüle Doymadı – Nisan 2019

Mun kulübü öğrencilerimiz katıldıkları MedmunTR konferansından gurur verici başarılarla döndüler. “NATO,” “Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik” ve “Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suçla Mücadele Ofisi” komitelerine katılıp küresel sorunlara çözümler bulmaya çalışan öğrencilerimiz gösterdikleri üstün başarılarla 450 öğrenci arasından sıyrılıp ödül alan 15 öğrenci arasına girdiler. Öğrencimiz Pırılsu Keskiner Almanya delegesi olarak katıldığı NATO komitesinde “Best Delegate” ödülünü alarak komitesindeki en başarılı delege seçildi. Şükran Yağmur Yıldırım gösterdiği aktif katılımı ve azmi sayesinde “The Most Promising Delegate” ödülünü alarak en çok gelecek vadeden delege seçildi ve gelecek yıllarda alacağı diğer ödüllerin sinyallerini verdi. Öğrencilerimiz Vuslat Ergezen ve Selin Özışık “Honorable Mention” alarak jüri özel ödülüne layık görüldüler. Tüm öğrencilerimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.