Okuyalım, Tartışalım Kitap Etkinliği – Ocak 2024

ALKEV Özel İlkokulu öğretmenleri bu dönem okuyalım tartışalım etkinliği için Todd Rose’un “Ortalamanın Sonu” adlı kitabını ele aldı. Okulda düzenlenen kitap okuma ve tartışma etkinliği, ilkokul öğretmenleri arasında büyük ilgi gördü. Etkinlik kapsamında, katılımcılar Todd Rose’un “Ortalamanın Sonu” adlı kitabını inceleyerek, ortalamaya meydan okuyan bir bakış açısı edindiler.

Etkinlikte, öğretmenler kitabın ana temasını analiz etme fırsatı buldular ve sınıf içinde öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak adına bu konsepti nasıl uygulayabilecekleri üzerine düşündüler. Todd Rose’un sunduğu perspektif, katılımcılara öğrencilerinin farklı öğrenme tarzlarını ve güçlü yönlerini daha derinlemesine anlama fırsatı sundu.

Video için tıklayınız.