Prof. Dr. Sinan Canan ile Okuma Atölyesi – Mayıs 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, 24 Mayıs Pazartesi günü Prof. Dr. Sinan Canan’la “İFA İnsanın Fabrika Ayarları: Sınırları Aşmak” romanı üzerine keyifli ve öğretici bir sohbet gerçekleştirdiler. Müzikle profesyonel olarak yakından ilgilenen ve bir nörobilim uzmanı olarak müziğin beynimiz üzerindeki etkilerini sürekli olarak ifade eden Sinan Hoca’mızın “Müzik, hafife alınacak bir mesele değildir.” sözünden hareketle hem Hocamıza bir sürpriz yapmak hem de son atölyemizi keyifli bir şekilde noktalamak amacıyla söyleşimizin başında ve sonunda 10 B sınıfı okuma atölyesi öğrencilerimizden Defne Öngün solo performansı ve çaldığı “ukulele”siyle bize eşlik etti. Moderatörlüğünü 10 Fen B sınıfından Ozan Engindeniz’in yaptığı ve kitapla ilgili “insanın tatminsizliği, bedenimizin kaderi, sınırlarını yıkabilen insanların ortak özelliği ve beynimizin işleyişi” başta olmak üzere öğrencilerimizin merak ettikleri birçok sorunun cevabını bulmasına yardımcı olan Hocamız Prof. Dr. Sinan Canan’a söyleşi davetimizi kabul ettiği ve sorularımıza içtenlikle cevap verdiği için teşekkür ederiz.

ALKEV Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimizin Prof. Dr. Sinan Canan ile “Sınırları Aşmak” romanı üzerine yaptıkları söyleşiyi podcast hesaplarından dinleyebilirsiniz.
Dinlemek için tıklayınız.