Saksonya ve Kuzey Ren Vestfalya Üniversiteleri Gezisi – Kasım 2023

5-11 Kasım 2023 tarihleri arasında 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz ile partner üniversitemiz Frankfurt University of Applied Sciences, Goethe Universität Frankfurt am Main, Technische Universität Darmstadt, Universität Bonn, Rheinisch Westfälische Technische Universität Aachen ve Universität zu Köln’ü ziyaret ettik. Üniversitelerin uluslararası büro yetkilileri öğrencilerimizle üniversiteler, bölümleri, başvuru şart ve şekilleri ile ilgili bilgiler paylaştılar. Farklı bölümlerin profesör ve öğretim görevlileri öğrencilerimize laboratuvarlarında ders içerikleri hakkında bilgi verip örnekler gösterdiler.

Öğrencilerimiz üniversitelerde okuyan öğrenciler ve 2020 / 2022 / 2023 mezunlarımızdan Serdar K., İlkhan Selin Y. ve Defne Ö. ile bir araya gelip başvuru, eğitim ve Almanya’daki yaşam deneyimleri hakkında değerli bilgiler edindiler.