‘’Sosyal Medya ve İnternetin Yanlış Kullanımından Kaynaklı Hukuksal Süreçler‘’ Semineri – Aralık 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak, tüm sınıf seviyelerimizde öğrencilerimizi bilgilendirmek amacı ile Avukat Serdar Şahin’i okulumuza davet ederek “Sosyal Medya ve İnternetin Yanlış Kullanımından Kaynaklı Hukuksal Süreçler” konulu bir seminer gerçekleştirdik. Kişilerin sosyal medyadaki faaliyetleri ile ilgili olarak hukuki ve cezai sorumlulukların neler olduğu, internet ortamı ve sosyal medya kullanımında nelere dikkat edilmesi gerektiği, iletişim zorbalığı ve dijital ayak izleri gibi konular hakkında önemli bilgilerin verildiği seminer, Serdar Şahin’in öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplaması ile son buldu.

Her sınıf seviyelerinde ayrı gerçekleşen ve üç oturumda tamamlanan seminere katılımından ve desteklerinden dolayı Serdar Bey’e teşekkür ediyoruz.