“Spaß in der Natur” 2.Proje Grubu – Haziran 2023

1.GÜN
“Spaß in der Natur” projesi kapsamında öğrencilerimiz ile Aliza Kitabevini ziyaret ettik. Sanat atölyesinde doğaçlama drama etkinliği ile çocuklarımız sahnede istedikleri rolleri canlandırdı. Eli işi atölyesinde ise el becerilerini ve hayal güçlerini kullanarak filografi etkinliği yaparak yeni beceriler deneyimlediler.

2.GÜN
“Spaß in der Natur” projesi kapsamında öğrencilerimiz ile Vialand Theme Parkı ziyaret ettik. Sporun çevikliği ile çocukluğun neşesinin iç içe geçtiği etkinlikler gün boyu sürdü. Parkur alanlarında bedensel aktiviteler yaparak hem eğlendik hem de yeni beceriler keşfettik.

3.GÜN
“Spaß in der Natur” 2. Proje grubu olarak, Maslak’ ta yer alan X-treme Adventures etkinlik alanına gittik. Heyecan, adrenalin, mutluluk ve belki de cesaretin bir arada yaşandığı parkur alanı macera tutkunlarına harika anlar yaşattı. Bir keyifli doğa eğlencesini daha beraber yediğimiz öğle yemeği ile noktalayarak okulumuza döndük. Sıra diğer maceralarda…

Video için tıklayınız.

4.GÜN
„Spaß In Der Natur“ 2. Proje grubu olarak, 12 Haziran Pazartesi günü Florya’da yer alan İstanbul Akvaryum’u gezdik. Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerini görebildiğimiz gezide rotamız Karadeniz’den Pasifik’e uzanan 17 tema ve 1 yağmur ormanı ile son buldu. Bu gezide kırmızı karınlı piranaların yanından sessizce geçerken Limon Köpekbalığı’na heyecanla el salladık. Çok çeşitli balık türlerini gözlemlediğimiz gezide iyi bir yüzücü olan sevimli pengueni arkadaşlarıyla baş başa bırakarak doğaya çıktık ve öğle yemeğimizi keyifli bir sohbetle yedikten sonra okulumuza geri döndük.

Video için tıklayınız.