Spor, Doğa ve Macera Tutkunları – Haziran 2023

1.GÜN
ALKEV Özel İlkokulu öğrencileri, proje haftası kapsamında gerçekleşen spor projesinde, doğa içinde keşif ve adrenalin dolu birinci günü geride bıraktılar. Keyif dolu etkinlikten geriye kalan renkli görüntüler.

3.GÜN
İlkokul öğrencileri, proje haftası kapsamında Nasuh Mahruki liderlik okulunu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, temel tırmanış eğitimi, oryantiring ve parkur eğitimlerini tamamladıktan sonra Mahruki ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. İki ay süren zorlu Everest tırmanışı ve arama kurtarma çalışmaları gibi merak ettikleri soruların cevaplarını aradılar.

4.GÜN
ALKEV Özel İlkokulu spor, doğa ve macera tutkunu projesi öğrencileri başarılı bir haftayı geride bıraktılar. Kapanış etkinliğinde adrenalin ve yer çekimine karşı mücadele temalı etkinliklere katıldılar. Öğrenciler bu projede takım olma, problem çözme becerilerini geliştirirken eğlenmeyi de ihmal etmediler.