Türkiye Münazara Turnuvası Finallerindeyiz – Mart 2019

5.Türkiye Münazara Şampiyonası 1. tur maçlarından büyük bir başarı göstererek 2. tura çıkmayı başaran ALKEV Özel Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Münazara Takımlarımız, 9-10 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. tur maçlarında yine başarılı bir performans göstererek Türkiye’nin en iyi 16 münazara takımı arasına girdiler ve Türkiye Münazara Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar. Türkiye’nin en iyi 16 münazara takımından ikisinin ALKEV Lisesi olması gururunu bizlere yaşatan öğrencilerimiz; Oğultan BÜYÜKŞENGÜN, Serdar KAHRAMAN, Ezo Seren ASLAN, Jeren OLDMAN, Bade BORA, Zeynep Naz SÜVARİ ve en iyi konuşmacılar sıralamasında ilk yirmi içinde yer almayı başaran dört öğrencimiz Eylül ŞADOĞLU, Yağmur YILDIRIM, Ece ARPACI, Gülce Duru SÖZ’ü başarılarından dolayı bir kez daha kutluyor ve 20-21 Nisan’da yapılacak Türkiye finallerinde başarılarının devamını diliyoruz.