Veli Çocuk Atölyesi “Ahşap Boyama, Heykel ve Sabun Yapımı” – Ocak 2020

Veli çocuk atölyesi, 14 Ocak Salı günü 4. sınıf veli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Atölye katında Teknoloji ve Görsel Sanatlar Bölümü iş birliği ile düzenlediğimiz etkinliğimizde öğrencilerimiz aileleriyle birlikte ahşap boyama, heykel ve sabun yaptılar. İlk olarak laser box makinesinde kesilmiş olan yeni yıl ağaçlarını, ahşap boyama tekniği ile renklendirdiler ve farklı materyaller kullanarak süslediler. Ardından seramik atölyesine geçen velilerimiz kil kullanarak kuş figürü modülasyonu yaptılar, sabun üretmek üzere patateslere şekil vererek form makinesi ile kalıp aldılar. Kalıplara esans, boya ve çiçek yerleştirerek sabunlarını döktüler. Atölye katında çocuklarımızla velilerimiz gün boyu birlikte çalışma fırsatı elde ettiler.

Atölye çalışmasının gerçekleşmesini sağlayan Lamia Aktaş, Hakan Ataş, Evrim Küçükömer, Ezgi Sönmez, Merve Çanakçı Ayvaz ve Birsen Güçlüaydın’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.