Veli Gelişim Akademisi 6 – Mart 2024

ALKEV Özel Ortaokulu, Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimizin düzenlediği Veli Gelişim Akademisinin altıncı oturumu, 26 Mart 2024 tarihinde tamamlandı. Atölyemize katılan değerli velilerimizle, Prof. Dr. Ayşe Bilge Selçuk tarafından yazılan ” Çocuktan Yetişkine Her Yaşta Psikolojik Sağlamlık” kitabı temelinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Söyleşide psikolojik sağlamlığın bileşenleri, psikolojik sağlamlığı beslemek için pratikler ve çocuklarda psikolojik sağlamlık başlıkları konuları üzerinde durduk. 2 Nisan 2024 saat 08.30’da “Bir Sanat Olarak Ebeveyn Baskısı” kitabı üzerinden gerçekleştireceğimiz yedinci atölyemize tüm ortaokul ve lise velilerimizi bekleriz.