Eğitimde Teknoloji

ALKEV Özel Okulları Eğitim Teknolojileri Birimi olarak eğitimde teknoloji entegrasyonunu bir kültür olarak benimsemekteyiz. Bu nedenle eğitimde teknoloji kullanımı için öğrenci ve öğretmen odaklı olmak üzere sürekli öğrenme-öğretme ortamlarını geliştirme çalışmaları yapmaktayız.

Eğitimde teknoloji entegrasyonu sürecinde öğretmenlerimize seminer dönemleri ve yıl içinde sürekli eğitimler vermekteyiz. Eğitimlerin devamı niteliğinde ders içeriklerine teknolojiyi entegre etmek için yıl boyunca Eğitim Teknoloğumuz tarafından öğretmenler ile birebir entegrasyon çalışmaları yapmaktayız.

Teknolojik etkinliklerin uygulanması için okulumuzda;

Öğretmenlerimizin derslerinde teknolojiyi daha iyi kullanabilmeleri için her sınıfta akıllı tahta bulunmaktadır.

Eğitimde iPad kullanımı için 26 adet iPad ve 25 adet iMac‘den oluşan iMac Laboratuvarı bulunmaktadır.