Anıtkabir Gezisi – Kasım 2017

Aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde tarif edilemez bir özlemle andığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i, ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimizle ziyaret ettik.
3-4 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizin ilk gününde öğrencilerimizle Anıtkabir’de Atamızın mozolesine çelenk bırakıp burada yer alan müzeyi gezdik. Anı defterinde yüreğimizdekileri dökebildiğimizce duygu ve düşüncelerimizi paylaştık. Gezimizin ikinci gününde; Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 2. Büyük Millet Meclisi Müzesi, Etnografya Müzesi’ni gezdikten sonra Tabiat Parkı’nda gezimizi tamamladık.
“Ölmez Atamız, ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri olarak huzurunuza geldik. Söz veriyoruz: Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller olarak ne senden geçeceğiz ne senin eserinden.” Sonsuz minnetle…