ALKEV–Sophienschule ve Erlangen Değişim Programı – Nisan 2015

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Almanya’nın Erlangen ve Hannover şehirlerinde bulunan farklı okullarla iş birliği yaparak değişim programı gerçekleştirecektir. Lise olarak büyük önem verdiğimiz öğrenci değişim programlarıyla öğrencilerimiz günlük Almanca dilini pekiştirme ve geliştirme; aynı zamanda farklı kültürleri tanıma ve kendi kültürlerini tanıtma fırsatını bulmaktadırlar.

Bu program kapsamında, bir grup Lise Hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde 14-21 Haziran 2015 tarihleri arasında Hannover’deki önde gelen köklü ve tarihi kardeş okulumuz Sophienschule’yi ziyaret ederek kampüs içinde ve dışında proje çalışmaları yapacaklardır.

Yine bu program kapsamında, bir diğer grup Lise Hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde 14-21 Haziran 2015 tarihleri arasında Erlangen’deki kardeş okulumuz ile birlikte farklı projeler geliştirme imkânına sahip olacaklardır.

Kardeş okulumuzun İstanbul ziyareti 13 – 20 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Öğrenci Değişim Programı